Gelegenheidskistjes

*Gelegenheidskistjes*

.

Deze houten kistjes zijn uniek van stuk  Ze worden op de persoon ontwerpen. Er zal dus nooit een tweede van zijn, tenzij het bij de gelegenheid past. De foto’s hieronder geven je een indruk van mijn werk. De prijzen zijn afhankelijk vanaf van het ontwerp.  Vanaf €125,-

.

*Geboortekistje*

.

Je kunt hierin het eerste haarlokje, geboortekaartje, de eerste tandjes, het dagboekje met het geboorteverhaal en wat je maar wilt bewaren van de geboorte van je kind.

Geboortekist Geboortekist Geboortekist

Geboortekist Geboortekist Geboortekist Silhouettekist Silhouettekist

.

*Bureaukistjes voor briefpapier, briefopener, postzegels, pennen, memo blaadjes enz.

.

Bureauboekkist Bureauboekkist detail Bureauboekkist Bureaukist Dagboekkist Dagboekkist


*Herinneringskistje*

.

Voor herinneringen van een overleden dierbare.  Die ene brief, de lievelingsketting, of ring, dagboek, foto`s.  Er bestaat de mogelijkheid een zilveren ornament met as van de overledene bovenop, of in het kistje te verwerken.

vijflingkist-open-2 Vijflingkisten

Vijflingkist  Vijflingkist Bewaarkist Bewaarkist


*Presentatiemap*

.

Wil je een verzorgde en opvallende presentatie geven voor die ene belangrijke opdracht. Dan kan ik wellicht iets voor je betekenen door een presentatie map voor je te ontwerpen.

Kist natuur Kist natuur


*De gelegenheidskistjes zijn alleen in opdracht te bestellen*

We hebben eerst persoonlijk contact om een goed ontwerp te maken. Ik werk het ontwerp uit en stuur u een offerte. Als u akkoord gaat krijgt u een opdrachtbevestiging met het aanbetalingsbedrag.  Het restbedrag wordt betaald bij aflevering.  De levertijd is afhankelijk van het ontwerp. Rekent u ongeveer 6 tot 9 maand levertijd.