Contact. Algemene voorwaarden.

 

U kunt mij bereiken op info@wolinhout.nl             of telefonisch via 06-26302567.

 

**Koopvoorwaarden:

Vanaf  €150,- vraag ik de helft van het aankoop bedrag als aanbetaling, die betaald dient te worden 14 dagen na de opdrachtbevestiging. Voor het opsturen, voor Nederland, van een product worden TNT tarieven berekend tot  €150,-.  Voor het buitenland gelden ook na €150,- TNT tarieven tezij de TNT tarieven onder de €20,- zijn.  Als het is verzonden krijgt u van mij een email met de verzendgegevens zodat u de bestelling kunt volgen.

*Ook WolinHout denkt aan het milieu. Daarom worden de artikelen die via de post verzonden worden verpakt in gerecyclede dozen en papier.

**Algemene voorwaarden:

WolinHout werkt op basis van vertrouwen. Op de dag van de workshop graag contant betalen (tenzij anders aangegeven)dit kan zijn bij aanvang of na afloop van de workshop. Er is geen pinapparaat aanwezig. WolinHout gaat er van uit dat als u zich opgeeft voor een workshop, u ook aanwezig zal zijn. Natuurlijk kan er altijd iets tussen komen. In dit geval maken we een nieuwe afspraak voor een andere datum. WolinHout en Paulien Sijtsema kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of letsel opgelopen tijdens een workshop of bij gebruik van de ruimte waar de workshop word gegeven. WolinHout behoudt zich het recht voor tussentijds wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.

 

Adres;

*WOLinHOUT *

Paulien Sijtsema-Poort

Gentiaanweg 25

9753 BB   Haren (Gr)

Telefoon;      06-26302567

KvK – 63050242.

Alle rechten voorbehouden.